My forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

SMF - Just Installed!

Author Topic: nchester United mod Arsenal Real Madrid at gr til en barnlig lav efter sammenbruddet i forhandlinger  (Read 17 times)

XXDCliff6

  • Newbie
  • *
  • Posts: 42
  • I'm Veronique and I live in Newton Morrell. I'm interested in International Relations, Knapping and German art. I like to travel and watching NCIS.
    • View Profile

nchester United mod Arsenal Real Madrid at gr til en barnlig lav efter sammenbruddet i forhandlingerne om overførslen af Sporting er William Carvalho, meget til Slaven Bilic's chagrin. Gode ​​nyheder, dog slaver - de krigende parter Portugal vm trøje har kysset og gjort op, hvilket betyder det West Ham kunne genoplive deres interesse for Carvalho næste måned. Oh. I mellemtiden er West Ham også i jagten for Theo Walcott, som også Everton og Southampton. Han vil nok komme ud af at skjule, hvis de bare siger et par stykker David de Gea, der scorede tre mål for Manchester United mod Arsenal, Marokko vm trøje ønsker Real Madrid at gøre ham til en af ​​deres højeste lønmodtagere. Han er efter £ 10,5m om året. Sammen med målmanden er Real også ude for en forsvarer. Atletisk Bilbao's Kepa Arrizabalaga passer til regningen, mens de europæiske champions United er eyeing brasilianske stjerne Arthur, som formodentlig er opkaldt efter det sjov lille antropomorphic jordvark, Lazios Sergej-Milinkovic Savic og Tottenhams Danny Rose, hvem er deres for £ 50m. Watford er klar til at slå Arsenal til Pontus Dahlberg og købe Gøteborgs 18-årige målmand for £ 3,3 mio. Sevilla's Steven N'Zonzi har rejst til London midt i hvisken af snakker med Arsenal og Everton. Men han kan bare besøge Winter Wonderland. Formand for fodboldforeningen er at påbegynde en verdensomspændende rundvisning i andre FIFA-medlemslande på en charmerende offensiv, som kan hjælpe England, hvis de beslutter at byde på verdensmesterskabet i 2030. TillyCant maglie calcio a poco prezzo MaricelaM
 CheryleMy ShaniKeth
 HarrisJef [url=http://lahijan-118.ir/?option=com_k2jer
MaribelPa
 KarlaHall maglie calcio HongVilla
 RandyLeak maglie del calcio TashaLass
Logged
my homepage - Marokko vm trøje