My forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

SMF - Just Installed!

Author Topic: n klub med deres ambitioner Arsenal var smerteligt naiv Et af bannerne i hjørnet boliger de farveko  (Read 17 times)

XXDCliff6

  • Newbie
  • *
  • Posts: 42
  • I'm Veronique and I live in Newton Morrell. I'm interested in International Relations, Knapping and German art. I like to travel and watching NCIS.
    • View Profile

n klub med deres ambitioner Arsenal var smerteligt naiv Et af bannerne i hjørnet boliger de farvekoordinerede monégasques takket Arsène Wenger for at gøre Monaco til en 'uigennemsigtig rock'. Men det ville være alt for godt på Marokko vm trøje Arsenal at foreslå, at de netop er blevet taget adskilt af en af ​​Europas ægte stormagter. Monaco havde kun scoret fire gange i seks gruppespil. De havde aldrig vundet en af ​​deres udenlandske udflugter i knockout runderne, og det drejede sig om at forpligte en uafgjort som Arsenal kunne have håbet på. At unravel dette spektakulært bør være enormt forstyrrende for en klub med deres ambitioner. Brasilien vm trøje Arsenal var smerteligt naivt. Det er langt fra første gang, at disse mangler er blevet udsat, men det er stadig chokerende at se siden bliver plukket så let, og hvor modtagelige de var til kontraangreb. Olivier Giroud valgte en dårlig nat at have en af ​​hans mindst fremtrædende kampe i Arsenals farver. Per Mertesacker havde sin egen personlige prøvelse, og med hensyn til organisation og knowhow var det en anden nat at rejse tvivl om Wengers evne til at sammensætte et team af solid struktur. Arsenal 1-3 Monaco: fem talepoint fra Emirates Stadium | David Hytner Ved enden frygtede man for Arsenal hver gang de havde et hjørne. Så snart deres eget angreb brækkede, var alt det nødvendige, et par hurtige passerer, og pludselig truede Monaco sig med at komme ud over dem. Deres andet mål, der blev skudt ind af Dimitar Berbatov, var et tilfælde i punkt, og på dette niveau kan ingen side forvente at spille med denne form for spredt tænkning og slippe afsted med det. Patsyyptk FloreneSl
 WallaceBr [url=http://www.zhsjdata.com/home.php?mod=spacejor barn
NYGSusiep
Logged
my homepage - Marokko vm trøje