My forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

SMF - Just Installed!

Author Topic: ven stor penge fiasko I 2008 tilbragte Villarreal Altidore vil helt sikkert gå ned i Sunderland-lege  (Read 16 times)

XXDCliff6

  • Newbie
  • *
  • Posts: 42
  • I'm Veronique and I live in Newton Morrell. I'm interested in International Relations, Knapping and German art. I like to travel and watching NCIS.
    • View Profile

ven stor penge fiasko I 2008 tilbragte Villarreal Altidore vil helt sikkert gå ned i Sunderland-legende som en af ​​klubbens værste nogensinde underskrifter. Hans tid i Premier League, på en rapporteret £ 30.000 ($ 45.000) om ugen, Brasilien vm trøje har været så ufrugtbar, at han sandsynligvis vil optræde i 'spild af penge' lister i de kommende år. Men han kunne også regne som en af ​​de mest dårligt rådede spillere i de senere år, som er offer for fodboldens tilbøjelighed til ufattelige tilbud. Det er jo jo anden gang i sin unge karriere, at han har været en stor penge fiasko. Spanien vm trøje I 2008 tilbragte Villarreal en rapporteret $ 10 mio. For at bringe en 18-årig Altidore fra New York Red Bulls. Et rå talent, et spændende perspektiv, han måske har været, men han var klart langt fra klar til at spille i den spanske topflyvning. New Jersey født fremad gjorde kun seks optrædener til klubben scoring en gang og blev udlånt til den anden division Xerez, hvor skaden betød, at han ikke kunne gøre et enkelt udseende. Altidore havde brug for spil og mål på en klub, hvor han kunne være sikker på at starte med chancer skabt for ham, og hvor Villarreal kunne holde øje med hans fremskridt. I stedet blev han sendt til Humberside, en lånetid til et Hull City-team, der forgæves kæmpede mod nedrykning fra Premier League. I 28 udseende klarte han igen blot et mål og så godt ud af den kvalitet, der var nødvendig for den liga. Ikke overraskende udnyttede Hull ikke deres mulighed for et permanent træk, og Villarreal, som gerne vil skære deres tab, lad ham gå til hollandsk klub AZ Alkmaar. Det var et skridt i standard og profil, men endelig begyndte Altidore at levere på sit løfte. JillEarnh RoyalDick
 WilmerFai [url=http://blh189.com/home.php?mod=spacejer
JannaRadf
Logged
my homepage - Marokko vm trøje