My forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

SMF - Just Installed!

Author Topic: han er Cristiano Ronaldo I hvert fald er der stadig Tidligere denne måned scorede Isco et mål mod La  (Read 18 times)

XXDCliff6

  • Newbie
  • *
  • Posts: 42
  • I'm Veronique and I live in Newton Morrell. I'm interested in International Relations, Knapping and German art. I like to travel and watching NCIS.
    • View Profile

han er Cristiano Ronaldo I hvert fald er der stadig Tidligere denne måned scorede Isco et mål mod Las Palmas fra et Ronaldo-kryds. Metro rapporterede, at Iscos beslutning om ikke at fejre med Ronaldo forstyrrede den portugisiske Spanien vm trøje international. Tilsyneladende var Ronaldo vred for ikke at få nok kredit for målet. Ifølge Zidane, 'Alle har deres mening. Det vigtige er, at tingene bliver løst indenfor (klubben), og det er alt løst. ' Der er andre mulige grunde til, at Ronaldo ville vælge at forlade Real Madrid, som f.eks. Hans voksende skatteproblemer. Han har forsvaret sig mod krav om, at han undgik 14,7 millioner euro af skat. Stjernen sagde, at kravene kun er opstået fordi 'han er Cristiano Ronaldo.' Portugal vm trøje I hvert fald er der stadig en lang sæson at gå, indtil fansen lærer, om Ronaldo virkelig vil forlade eller ej. Men medmindre Ronaldo forbedrer hans mål scoring sats, forlader Real Madrid måske være mindst af hans problemer. Real Madrid vil være på udkig efter intet mindre end sejr over APOEL på tirsdag aften, da de ser ud til at kvalificere sig til Champions League-holdene. Madrid tabte top spot i gruppe H på match-dag fire, efter at være blevet slået af Premier League side Tottenham Hotspur i et resultat, der så den engelske side kvalificere sig i imponerende stil. Tredje placeret Borussia Dortmund er fem point i Madrid og vil stole tungt på Los Blancos for at miste deres næste to spil for at have nogen chance for at gøre næste runde. APOEL har endnu ikke vinder denne term i konkurrencen, men holdt to gange Dortmund og tegner 1-1 to gange. SarahLjxv fodboldtrojer EttaDyboa
 CharissaB billige fotballdrakter RobertaWh
 JaimieBai maglie calcio WiltonSmj
 VelvaVaug fotballdrakter DeboraMcN
 AddiePace fodboldtrojer born Christine
 DawnaCart fotballdrakter barn MichaelSt
Logged
my homepage - Marokko vm trøje