My forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

SMF - Just Installed!

Author Topic: ons League Han ved det her Forventer du at han skal v Nå, jeg har set nogle fantastiske forestilling  (Read 17 times)

XXDCliff6

  • Newbie
  • *
  • Posts: 42
  • I'm Veronique and I live in Newton Morrell. I'm interested in International Relations, Knapping and German art. I like to travel and watching NCIS.
    • View Profile

ons League Han ved det her Forventer du at han skal v Nå, jeg har set nogle fantastiske forestillinger denne sæson og sidst. De har scoret så mange mål. Nogle gange var det kun et spørgsmål om, hvor mange de havde scoret i dag. Brasilien vm trøje De havde ingen rigtig konkurrence hjemme og mange modstandere opgav før kampe imod Bayern, og talte om, hvor mange mål de ville tabe før kick-off. Du kunne se holdets klasse. Han bragte også Thiago og Xabi Alonso i, spillere han vidste og hvem der kunne hjælpe med at pålægge den spanske indflydelse. Men selv nogen som Guardiola har brug for lidt tid og lykke til at få det til at fungere. For hans metoder til at blive korrekt vedtaget og forstået. Du kan ikke gøre det natten over, og to år er stadig natten over. Problemet er, at han som enhver manager i Bayern München vurderes efter succes. Hvis du ikke vinder, bliver der spørgsmål. Og han dømmes på højeste niveau: vinder Champions League. Han ved det her. Brasilien vm trøje Forventer du at han skal være der næste sæson? Bayern München kunne ikke have en bedre træner end ham i øjeblikket. Jeg kan ikke se en anden træner, der underviser det hold mere end han er. De dominerer stadig tysk fodbold. Det er et tilfælde at have en anden tur, og vi vil se, hvordan han håndterer presset næste sæson. Det er lidt sværere, hvis du er i udlandet, uden de mennesker omkring ham, som han havde i Barcelona, ​​men der er meget fodbold viden på den klub. Selv i Tyskland ved de, at han er fantastisk. Hvis der er skuffelse i Tyskland om ikke at have et Bundesliga-hold i finalen i Berlin, er der meget mere i England, at Premier League-klubber bøjede sig så tidligt i år. Hvad lavede du af det? Blev du overrasket over Chelsea's exit i særdeleshed? Celesteih VDUDoming
 Jayneitro [url=http://www.anoreksja24.pl/forum/profile.php?id=30226#]maglie calcio a poco prezzo
XILMilton
 Georgiann maglie calcio a poco prezzo AhmadunZx
Logged
my homepage - Marokko vm trøje